Suolahdentie 8, 58450 Punkaharju
+358 45 342 97 97
info@majoitushepokatti.fi
Lähetä tiedustelu
Aukioloajat

Katso majoitustilanne ja varaa suoraan verkkokaupasta!

Mahdolliset lisätiedustelut toivomme ensisijaisesti sähköpostitse. Mikäli emme vastaa puhelimeen, jätäthän ystävällisesti soittopyynnön tekstiviestillä tai sähköpostilla, kiitos! Olemme useasti ulkohommissa näin keväisin :)

info(a)majoitushepokatti.fi

p. 045 342 9797

Kesä 2020 on jo pian täällä. Kulunut kevät on ollut poikkeuksellista aikaa koko maailmassa, eikä siltä olla vältytty maaseudun rauhassakaan. Olemme huomioineet tulevan kesän suunnitteluissa valtiovallan ohjeistuksen ja haluamme tarjota kaikille teille turvallisen maatilakokemuksen.

Kiitos vielä kaikille teille ihanille vieraille viesteistä koskien tulevaa kesäämme. Tulemme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian, kiitos kärsivällisyydestänne. Majoituspalvelut ja leirintäalue ovat avoinna 8.6.2020 alkaen, syyskuun loppuun.  Kesäkuussa järjestämme maatilaleirit pienet ryhmäkoot huomioiden. Kahvilan ja kotieläinpihan tilanteesta tiedotamme erikseen myöhemmin.

Maatilaleirit kesäkuussa

Lasten maatilaleirit järjestetään kesäkuussa ja leirit on varattavissa verkkokaupastamme. Kiitos jo kaikille tähän mennessä ilmoittautuneille, leireille mahtuu vielä mukaan. Leirille saa tulla ainoastaan terveenä ja leiripaikka on peruutettavissa kuluitta ilman lääkärintodistusta ennen leirin alkua. Leiriohjelma tarkistetaan ja toteutetaan huomioiden yleiset ohjeistukset. Päivitetyt leirikirjeet tullaan lähettämään kaikille ilmoittautuneille toukokuun lopussa.

Siirry tästä varaamaan leiripaikka!

Majoitustiedustelut

Majoitustiedusteluita otamme vastaan osoitteeseen info(a)majoitushepokatti.fi. Majoittua voitte tänä kesänä Punaisen tuvan huoneistossa, Matkalaisen majatalossa, aittahuone Mansikkamaassa, aittamökki Kesätuvassa, Herrasväen Heinävintin huoneissa tai leirintäalueellamme. Majoitukseen kuuluvat puhtaat valkeat lakanat, siivous, pääsy kotieläinpihalle ja päivittäiset eläinten aamu- ja iltakierrokset, ja pihapelit sekä grillikodan käyttö puineen.

Tänä kesänä aamiainen tarjoillaan aamiaissetteinä huoneisiin poikkeustilanteesta johtuen. Aamiainen sisältyy huonehintoihin (Herrasväen heinävintin huoneet, aittamökki Kesätupa ja aittahuone Mansikkamaa). Huoneistomajoitukseen (Punainen tupa & Matkalaisen Majatalo) on mahdollista tilata aamiaista erikseen.

Huoneisto Punainen tupa on varattavissa suoraan verkkokaupasta, varaa nyt! 

Kotisivut ja majoitukset online-varauksiin tulevat päivittymään ajan tasalle kuluvan kuun aikana. Ollaan kuulolla ja pysytään terveinä!

 

terveisin,

Hepokatin maatilan väki

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Päivitetty 24.5.2020.