Suolahdentie 8, 58450 Punkaharju
+358 45 342 97 97
info@majoitushepokatti.fi
Lähetä tiedustelu
Aukioloajat

Majoitustiedustelut ja varaukset

info(a)majoitushepokatti.fi/ 045 342 9797

Mikäli majoitustiedustelusi koskee lähipäiviä,
suosittelemme soittamaan.

Tervetuloa kesä 2019!

KESÄLLÄ 2019 uudistamme palveluitamme ja teemme tulevaisuuden suunnitelmia. Näin ollen tuleva kesä 2019 on muutoksen kesä meille ja osa palveluistamme on tauolla. Kokosimme tulevan kesän palvelut vielä tarkemmin yhteen nippuun. Lue lisää täältä!

AUKIOLOAJAT

KESÄKUUSSA

Lasten maatilaleirit järjestetään tänä kesänä päiväleireinä. Vielä mahtuu mukaan innokkaita mini-farmareita. Tsekkaa lisätiedot täältä: http://majoitushepokatti.fi/lasten-kesaleirit/.

Maatila on avoinna kesäkuussa omatoimisena päiväretkikohteena lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 – 15. Piknik-alueellamme ja grillikodassa voit nautiskella kuitenkin omia eväitä. Tervetuloa siis omilla eväillä päiväretkelle ja nauttimaan kesäpäivästä maatilalla!

Majoitustilamme ja leirintäalue ovat käytössä kesäkuun alusta alkaen. Vastaanotto avoinna tarvittaessa.

HEINÄKUUSSA

Heinäkuussa avaamme rennon jätskikioskimme. Jäätelökioski on avoinna päivittäin klo 10 – 18. Jäätelökioskista saat myös ostettua kotieläinpihatikettejä ja voit kysyä vinkit lähialueen parhaista uimapaikoista ja mielenkiintoisimmista luontopoluista.

Majoitus ja leirintäalue ovat avoinna myös päivittäin heinäkuussa. Vastaanotto on avoinna päivittäin jäätelökioskin aukiolojen puitteissa.

Kotieläinpiha on avoinna päivittäin. Maatilakierrokset ja muut aktiviteetit ke – la. Ilmoitamme tarkemmat aktiviteettiaikataulut kotisivuillamme lähempänä heinäkuuta.

ELOKUUSSA

Maatila avoinna elokuussa omatoimisena päiväretkikohteena lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 – 15.  Tikettejä kotieläinpihalle voit ostaa paikan päältä.

Leirintäalue palvelee telttailijoita ja karavaanareita elokuun loppuun saakka. Vastaanotto on avoinna tarvittaessa.

Kuulette meistä vielä lisää lähiaikoina. Tervetuloa kauniisiin Punkaharjun maisemiin!

 

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Päivitetty 1.7.2019.