Suolahdentie 8, 58450 Punkaharju
+358 45 342 97 97
info@majoitushepokatti.fi
Lähetä tiedustelu
Aukioloajat

Katso majoitustilanne ja varaa suoraan verkkokaupasta!

Mahdolliset lisätiedustelut toivomme ensisijaisesti sähköpostitse. Jos majoitustarpeesi on seuraavalle yölle, otathan yhteyttä puhelimitse. Mikäli emme heti vastaa puhelimeen, jätäthän meille ystävällisesti soittopyynnön tekstiviestitse, kiitos!

info(a)majoitushepokatti.fi

p. 045 342 9797

Tervetuloa maalle viettämään elämän parasta aikaa, hetki helppoa!

 

terveisin,

Hepokatin maatilan väki

Kesä 2020 on saapunut myös Punkaharjulle! Poikkeuksellinen kevät on vaikuttanut meidän kaikkien elämään. Pieniä muutoksia olemme myös tehneet Hepokatin kesätoimintaan. Tässä pähkinänkuoressa meidän palvelut ja aukioloajat tulevalle kesälle 2020.

Kesäkuu

Kesäkuussa olemme avoinna majoitus-, teltta- ja caravanvieraille. Järjestämme myös minifarmareiden maatila- ja valokuvausleirit. Siirry tästä varaamaan leiripaikka!

Heinäkuu

Heinäkuussa avaamme maatilan portit päiväkävijöille. Kotieläinpiha ja kahvilamme palvelevat päiväretkeläisiä päivittäin (1.7.-31.7.) klo 12-18. Myös majoituspalvelut ja leirintäalue ovat avoinna. 

Elokuu

Elokuussa olemme avoinna majoitus-, teltta- ja caravanvieraille. Maatilakierrokset majoittujille päivittäin myös elokuussa aamuin ja illoin.
Kotieläinpiha ja kahvila ovat avoinna päiväkävijöille la-su klo 12-16.


Nautitaan kesästä, pysytään terveinä sekä muistetaan puhtaat kädet, turvavälit ja maalaisjärki!

Majoitustiedustelut

Majoittua voitte tänä kesänä Punaisen tuvan huoneistossa, Matkalaisen majatalossa, aittahuone Mansikkamaassa, aittamökki Kesätuvassa, Herrasväen Heinävintin huoneissa tai leirintäalueellamme. Majoitukseen kuuluvat puhtaat valkeat lakanat, siivous, pääsy kotieläinpihalle ja päivittäiset eläinten aamu- ja iltakierrokset, ja pihapelit sekä grillikodan käyttö puineen.

Tänä kesänä aamiainen tarjoillaan aamiaissetteinä poikkeustilanteesta johtuen. Aamiainen sisältyy huonehintoihin (Herrasväen heinävintin huoneet, aittamökki Kesätupa ja aittahuone Mansikkamaa). Huoneistomajoitukseen (Punainen tupa & Matkalaisen Majatalo) on mahdollista tilata aamiaista erikseen.

Pidätämme oikeudet muutoksiin. Päivitetty 28.7.2020.