Suolahdentie 8, 58450 Punkaharju
+358 45 342 97 97
info@majoitushepokatti.fi
Book Now

Country living and five-star field landscapes

We at Hepokatti provide you with an authentic down-to-earth country farm holiday. To us, a relaxing holiday is a perfect mix of rest, activity and beautifully set home food. Choose the suitable components that make up the farm holiday to your taste and distance yourself from ordinary routines. And don’t forget that even adults are allowed to be a little nutty in the country.

Friendly service is our brand, be our guest!

We are located on the lively Vaahersalo island, right in the left nook of the Punkaharju national landscape. The Punkaharju village centre is only 8 km away and the distance to the Savonlinna town centre is about 30 km. We are open in the summertime, beginning from May to the end of August.

REST

Hepokatti is a cosy bed and breakfast where you can sleep like a baby in quiet farm surroundings. Our small idyllic camping site has a perfect view on to a field. A tasty breakfast in good company is sure to start off the day on a good note.

FOOD

Take a break on your day trip and drop into our café. Enjoy a glass of berry juice and maybe mud cake with ice cream and a delicious compote. In our lunch room you can feed your eyes and stomach on a beautifully set and tasty soup lunch.

ACTIVITIES

Our country yard invites you to spend lazy days at Punkaharju. Get to know our farm animals and gaze at photographs at the RiihiKalleria, work up a sweat on the hayfield or get something to read from our summer library and just read under an apple tree. Relax. Enjoy yourself. Let your heart race.

ON FACEBOOK

1 kuukausi sitten

B&B Majoitus Hepokatti

Kesä on vaihtunut upeaan syksyyn, ainakin välillä on aurinko paistanut. Syyspuuhiin on kuulunut lampaiden keritsemistä ja laiskottelua :D On sitä laitettu säilöön myös marjoja ja sieniä, joista pääsette nauttimaan myös ensi vuonna aamiaisella :) ... Näytä lisää.Näytä vähemmän.

2 kuukautta sitten

B&B Majoitus Hepokatti

Kiitos teille ihanat kesävieraamme <3 Heinät on nyt seivästetty, pullat paistettu ja maatilakierrokset kierrelty tämän kesän 2017 osalta. Kiva kun kävitte ja toivottavasti nautitte. Teitä varten ja teidän vuoksi tätä tehdään. Nyt huilaillaan hetki ja sit käännetään katseet kohti kesää 2018. Hepokatin väki kiittää :) ... Näytä lisää.Näytä vähemmän.

 

Comment on Facebook

Mukavaa syksyn jatkoa!

Hyvää syksyä ! Ja kiitos kun saatiin olla vieraana. T. Partio porukka Rautvuoren Vartijat Heinolasta 😄

Kiitos! Mukavaa, kun olitte viettämässä kesäleiriä meillä - hyvää syksyä myös teidän koko porukalle Heinolaan! :)

Kiitos kun saatiin olla ja osallistua heinätöihin <3 aina niin mukavaa kerta toisensa jälkeen tv.Satu ja Jarmo Heinolasta😊😊

meidän perhe kiittää, viiden lapsen kera<3 kaikki niin nautittiin, ens kesänä varmasti uudelleen<3

+ View previous comments

2 kuukautta sitten

B&B Majoitus Hepokatti

Tervetuloa kaffittelemaan Vaahersaloon! Tänään kahvila ja kotieläinpiha viimeistä päivää avoinna kesälle 2017. Palvelemme klo 10-15.

Nähdään Vaahersalossa! ;)
... Näytä lisää.Näytä vähemmän.

Tervetuloa kaffittelemaan Vaahersaloon! Tänään kahvila ja kotieläinpiha viimeistä päivää avoinna kesälle 2017. Palvelemme klo 10-15.Nähdään Vaahersalossa! ;)

2 kuukautta sitten

B&B Majoitus Hepokatti

Kesä se vaan jatkuu! Tämä kaksikko on selkeästi löytänyt suosikkipaikan, jossa on hyvä kölliä ja nauttia auringosta sekä maalaismaisemista 😉
Huom! Pe 18.8. ollaan kiinni yksityistilaisuuden takia, mutta muutoin avoinna elokuun loppuun saakka - tervetuloa! :)
... Näytä lisää.Näytä vähemmän.

Kesä se vaan jatkuu! Tämä kaksikko on selkeästi löytänyt suosikkipaikan, jossa on hyvä kölliä ja nauttia auringosta sekä maalaismaisemista 😉
Huom! Pe 18.8. ollaan kiinni yksityistilaisuuden takia, mutta muutoin avoinna elokuun loppuun saakka - tervetuloa! :)Image attachment