Suolahdentie 8, 58450 Punkaharju
+358 45 342 97 97
info@majoitushepokatti.fi
Lähetä tiedustelu
Hepokatin maatilan kesä vuosimallia 2019
Hepokatin maatilan kesä vuosimallia 2019

KESÄLLÄ 2019 uudistamme palveluitamme ja teemme tulevaisuuden suunnitelmia. Näin ollen tuleva kesä 2019 on muutoksen kesä meille ja osa palveluistamme on tauolla. Kokosimme tulevan kesän palvelut vielä tarkemmin yhteen nippuun, lue lisää alta.

Majoitus, camping & caravan

Majoitusta tarjoamme kesäkuun alusta heinäkuun loppuun. Majoittua voit tänä kesänä Punaisen tuvan huoneistossa, Matkalaisen majatalon huoneissa, aittahuone Mansikkamaassa tai leirintäalueellamme. Majoitukseen kuuluvat puhtaat valkeat lakanat, siivous, pääsy kotieläinpihalle ja päivittäiset eläinten aamu- ja iltakierrokset, vaihtuvat aktiviteetit heinäkuussa ja pihapelit sekä grillikodan käyttö puineen. Tänä kesänä emme tarjoile maatilalla aamiaista valitettavasti, mutta vinkkaamme mielellään lähialueen herkulliset aamiaispaikat.

Leirintäalue palvelee telttailijoita ja caravan-matkailijoita kesäkuun alusta elokuun loppuun. Huoltorakennuksessa löytyy tutusti keittonurkkaus, jossa on vesipiste, liesi ja uuni sekä wc:t ja suihkut. Lisäpalveluna pyykinpesumahdollisuus ja pihasaunan vuokraus.

Vastaanotto palvelee majoittujia tarpeen mukaan kesä- ja elokuussa. Heinäkuussa vastaanotto on avoinna päivittäin jäätelökioskin aukioloaikoina.

Aamiainen

Aamiaista emme tänä kesänä Hepokatissa valitettavasti tarjoile, mutta vinkkaamme mielellämme lähialueen herkulliset aamiaispaikat. Voit myös aamiaistaa omatoimisesti Hepokatin piknik-alueella. Punaisessa tuvassa on täysin varusteltu keittiö ja Matkalaisen majatalossa on jääkaappi, kahvin- ja vedenkeitin omia eväitä varten.

Kahvila ja maalaispuoti

Hepokatin kahvila muuttuu tänä kesänä rennoksi jäätelökioskiksi! Tarjolla on jäätelöannoksia sekä erilaisia jäätelötuutteja ja -puikkoja. Lisäksi keitämme sinulle tietysti tuoreet kahvit ja teet unohtamatta kotimehua tai virvokkeita. Lisäksi maalaispuodista löytyy viime kesän tapaan matkamuistoja ja paikallisia herkkuja tuliaisiksi tai mökille vietäväksi. Jäätelökahvila on avoinna heinäkuussa päivittäin.

Kotieläinpiha ja aktiviteetit

Maatilan eläimet eli Vertti- ja Frida-ponit, lampaat, vuohet, puput, kissat, kanat, myskisorsat sekä Teppo-koira toivottavat tervetulleeksi tutustumaan maatilaan.

Maatilalla voi viettää päivää pelaillen jalkapalloa, sulkapalloa, lentopalloa, krokettia tai sählyä. Lisäksi Hepokatin leikkipihalla keinut, leikkimökki, keppihevostalli ovat vieraidemme vapaassa käytössä. Maatilan ympäri kiertää myös viihdyttävä uusittu frisbeegolfrata ja -peltopolku maalaismaisemissa.

Maatila on avoinna päiväretkeläisille kesäkuussa la-su, heinäkuussa päivittäin ja elokuussa la-su. Kotieläinpihalle sisäänpääsy kotieläinpihatiketillä. Kotieläinpihatikettiin sisältyvät sisäänpääsyn lisäksi grillikodan vapaa käyttö (polttopuut), keppihevosrata sekä maatilakierrokset. Kotieläinpihatiketti on henkilökohtainen ja voimassa yhdellä maksulla koko kesäkauden ajan.

Tapahtumat – Juhannus

Tänä kesänä pidämme välivuotta tapahtumista ja juhannuksen ajan ohjelmasta. Maatila on kuitenkin avoinna juhannuksena omatoimisena päiväretkikohteena la – su klo 10 – 15.

RiihiKalleria – tunnelmaa ja ITE-taidetta

Ei kesää ilman tunnelmallista valokuvanäyttelyä Hepokatin vanhassa riihessä. Tervetuloa heinäkuussa ihastelemaan valokuvia vanhaan riiheemme. Avajaiset 6.7.2019 

Aukioloajat

Toukokuussa

Valmistelemme kesää maatilalla ja emme ota tänä kesänä toukokuussa ryhmiä tai vieraita vielä vastaan. Odota siis hetki – nähdään kesäkuussa & heinäkuussa! :)

Kesäkuussa

Lasten maatilaleirit järjestetään tänä kesänä päiväleireinä. Vielä mahtuu mukaan innokkaita mini-farmareita. Tsekkaa lisätiedot täältä: http://majoitushepokatti.fi/lasten-kesaleirit/.

Maatila on avoinna kesäkuussa omatoimisena päiväretkikohteena lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 – 15. Tikettejä kotieläinpihalle voit ostaa paikan päältä.

Jäätelökioski on avoinna tänä kesänä vain heinäkuussa sekä juhannuksena. Piknik-alueellamme ja grillikodassa voit nautiskella kuitenkin omia eväitä. Tervetuloa siis omilla eväillä päiväretkelle ja nauttimaan kesäpäivästä maatilalla!

Majoitustilamme ja leirintäalue ovat käytössä kesäkuun alusta alkaen. Vastaanotto avoinna tarvittaessa.

Heinäkuussa

Heinäkuussa avaamme rennon jätskikioskimme. Jäätelökioski on avoinna päivittäin klo 10 – 18. Jäätelökioskista saat myös ostettua kotieläinpihatikettejä ja voit kysyä vinkit lähialueen parhaista uimapaikoista ja mielenkiintoisimmista luontopoluista.

Majoitus ja leirintäalue ovat avoinna myös päivittäin heinäkuussa. Vastaanotto on avoinna päivittäin jäätelökioskin aukiolojen puitteissa.

Kotieläinpiha on avoinna päivittäin. Maatilakierrokset ja muut aktiviteetit ke – la. Ilmoitamme tarkemmat aktiviteettiaikataulut kotisivuillamme lähempänä heinäkuuta.

Perinteinen RiihiKalleria avaa myös ovensa heinäkuun ajaksi. Tervetuloa ihastelemaan kesän 2019 valokuvanäyttelyä.

Elokuussa

Maatila avoinna elokuussa omatoimisena päiväretkikohteena lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 – 15. Tikettejä kotieläinpihalle voit ostaa paikan päältä.

Leirintäalue palvelee telttailijoita ja karavaanareita elokuun loppuun saakka. Vastaanotto on avoinna tarvittaessa.

Kuulette meistä vielä lisää lähiaikoina. Tervetuloa kauniisiin Punkaharjun maisemiin!

keväisin terveisin,

Hepokatin maatilan väki