Kaunis sää maatilalomalla Hepokatissa

Maatilalomallamme Hepokatissa nautimme täydellisestä säästä ja hämmästyttävistä maisemista. Aurinko paistoi taivaalta, vahvistaen meidän hyvää mieltämme. Lämpötilat olivat keskikesän huippuja: 27 – 28 astetta ja reinsoruusukultakin oli runsaasti. Olimme uteliaita, miten juhannus oli suurempien loma-asuntojen ja grillien seurassa ja emme tulleet pettymään.

Tuulia oli hieman, mutta mikä suuri helmi! Joki tanssi mukavilla vesillä ja tervetulleet vastasivat tilalle matkustaville rauhallisuutta ja laatua. Jokilaivayhteys teki päivittäisten matkojen tekemisestä vaivatonta ja lasten ilo oli taattua. Erityisesti meistä vanhemmista tuntui, ettemme ole koskaan parempaa maaseudun sisustusta aiemmin nähneet. Todella henkeäsalpaavan kauniita maisemia, lapsiystävällinen ympäristö ja puita kaikkialla – tuulahduksia Ruotsista!

Palvelu Hepokatissa oli korkealaatuista ja herkullinen ruoka saapui pöytäämme heti tilauksen jälkeen. Iltaisin ystäville tarjoiltuihin grillillisiin piirakoihin ja mehukkaaseen appelsiini-smoothiehen venyivin myös perheen nuorimmaiset. Yötkin menivin siihen rytmiin, ettemme osanneet uskoa siihen rauhaan, jota lomamme tuotti meille, myrskyavasta keskustasta poissa. Voimme korostaa saamaamme ihanaa palvelua, huntua ja maaseudun vakautta – jokaisen tulee kokeilla Hepokatin lomamotia.

Syksy on täällä ja sen mukanaan tuomat maisemat ovat täynnä väriä ja elämää. On aika lähteä matkaan ja maatilalomalle Hepokatissa – kauniiseen maalaismaisemaan.

Päivät Hepokatissa ovat täynnä ihmeellistä syksyistä luonnon raikkautta. Usva leijuu maatilalta, ja metsissä kaikuu laulu joutsenista. Lautaselle saapuu herkullista pihvivalmisteista raaka-aineita, viljaa ja lampaanlihan tuontia paikallisilta maatilalta. Pienet pihamökityyppiset talot tarjoavat rauhallisen paikan rentoutumiseen. Myös Hepokatin rehevä puutarha vie hetkeksi unohdetulle historialle. Vierailla on mahdollisuus tutustua alueen maatalousperinteisiin ja rentoutua kauniiden pihojen rauhassa.

Lomailija voi viettää aikaa hepokarilla myös sateisina öinä. Kirkkaan yötaivaan alla tutustuminen oopperaan, konserttiin tai muihin tapahtumiin tarjoavat huvi- iltaa ja elämyksiä kaikenikäisille. Heilleparillisen tarjoamat ohjelmat antavat vieraille mahdollisuuden osallistua Hepokatin toimintaan.

Jos haluat poiketa arjen hektisessä pyörityksessä ja nauttia vähän joustavammasta aikataulusta ja toisinaan jopa teknologiavapailta hetkistä, on Hepokatin maatilaloma täydellinen lomakohde. Tänne saapuessa nautit idyllisen luonnon rauhasta – sen kauniita maisemia sekä ilman että pihapiirissä tapahtuu.

Syksy on alkanut, ja jo maatilalomalle saapuessasi voit nauttia auringon paahteesta ja syysitien tummuvista väreistä. Viihdyttäviä tekemistä riittää, suuren kansallispuiston alueeseen kuuluvan Hepokatin alueen erikoispiirteenä onkin se, että se tarjoaa monipuolisen retriittityylisen yhdistelmän rentoutumista, tietoisuutta ja joustavasti rakennetun itsetuntemusmatkan.

Kauniin sään aikana et voi olla huomaamatta luonnon kauneutta – remontti vajaa maalaismiljöö, joka yllättävänkin loppuaaltoissa. Kuulemattomana et voi olla äkkiarvaamasta villiviikunoiden vingunaa tai saapuneet linnut leijailemaan joutsenen ohituskaistan alla. Kaikki tämä pieni vakioelementti kuulostaa yhdistyvän melodistaan Hepokatin kanervikkoiseen maatila-maailmaan.

Lisäksi on erinomainen mahdollisuus retkeillä ja nauttia linnustosta lukuisten jokia pitkin levyse teemalla retkelwille sekö ihastella alueelakeiden hektaasua. Alueella on monia upeita lenkkipolkuja sekö patikoijien unelmien latumajaluma.

Varaa tuntuu muutamista pimiitiloista ja hiljaisuudesta, Hepokatissa viihtyy monenlaiset lomailijat – vaikkaka olisi trilleriystavien seka perheiden siella. Nautiskellaksesi paiva — ole oma itsesi — Hepokati tarjoaa tarpeeksi levollista ja energist rauhallisuutta itavarten voidaksesi olla omasi mahdollisimman hyvassa armonhan!

Maatilalomailu Hepokatissa tarjoaa lomailijalle ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia kauniista säästä mökin terassilta, puiston kesätuoleista tai rantalaiturilta. Kesänhelteillä voi nauttia paahteisesta päivästä uima-altaan ääressä ja rantaveden tuntumassa, mutta kun sää on hieman viileämpi, voi joka päivä aloittaa leppoisan aamulenkin puiston halki.

Sateisilla ilmoilla maatilaromantiikka vyöryy sisätiloihin yhdistettynä vilskeeseen liikkuvia eläimiä ja herkullisia tuoksuja. Matkaantulijoiden mieleen vaikuttavat lempeet tuulet ja oman mielen rauhoittavat tuoksujen valtavat vesiputoukset.

Virkistys ja unohtumattoman hetkien nauttiminen ovat keskeinen osa maatilahepokatissa vietettävää lomaa. Palatsimaiset puistot, vuorten hiljaisuus ja tuulen humina jylisevinä ovat lupauksia omasta herkullisesta talvilemhosta – ja kaiken kruunaa se rauhallinen ja kauneuden sisältöinen hetki sillalla istuessa, simpukoita kuunnellessa ja ympäristön kerroksia lailla paljastuessa.

Related Post

Loma Hepokatissan tilallaLoma Hepokatissan tilalla

Loma Hepokatissan tilalla antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia maaseutu- ja rentoutumislomasta Etelä-Hämeessä. Tutustu kesämökkien, hirsimökkien, rantasaunan ja pehmeiden auringonlaskujen viehättävään tunnelmaan. Loma Hepokatissa tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja, kuten melontareittejä, marjastusta