Kaunis sää maatilalomalla Hepokatissa

Sää on aina jotain, josta haaveilemme. Suurin osa meistä viettää paljon aikaa katolla katsellessaan näyttöjämme seuratakseen muuttuvaa säätä. Olemme tottuneet näkemään samoja näkymiä ympäri vuoden, joten miksi haluaisimme lähteä pitkälle lomalle emmekä voisi nähdä luontoa sellaisena kuin se on?

Voimme käyttää luovuuttamme ja tunteitamme monilla muillakin tavoilla kuin vain katsomalla säätä. Ehkä sinulla on unelmien loma-asunto tai ehkä haluat vain syödä paremmin tai tuntea olosi terveemmäksi kiireisen työpäivän jälkeen. Ehkä voit auttaa myös muita saavuttamaan nämä asiat. Voit tehdä tämän luomalla upeita kuvia, jotka inspiroivat ihmisiä eri tavoin: toiminnassa, yhteisöissä jne.

Kuvaamme toimivaa maatilaa. Kuvaamme myös maataloustuotteen, jota yritämme tuoda sinne: pelti (eräänlainen makkara). Ennen kuin kerromme tärkeistä asioista, kuten tämän tuotteen alkuperästä ja sen historiasta, voimme kertoa, että olemme työstäneet tätä projektia monta vuotta. Se on minun ja kollegani Alexander Rotuksen ja pomomme Ralph Koppenhoferin yhteistyötä.

Yritän kerätä tietoa maanviljelijöistä ja heidän valmistamistaan tuotteista, jotta tarinaa kirjoittaessani osaan laittaa kaikki kokemukseni siihen. Sitten voimme verrata kokemuksiamme ihmisten kanssa eri viljelyalueilta Euroopassa, jotta voimme saada paremman kuvan siitä, kuinka samankaltaisia se on maasta toiseen, ilmastosta/lämpötilasta.

Tarinassa pari ystävää vierailee maatilalla vuosilomallaan. Pariskunta meni naimisiin ja sai lapsia. He matkustavat aina koiran kanssa, molemmat koirat ovat hyvin lähellä toisiaan. He eivät ole nähneet toisiaan pitkään aikaan (useita vuosia).

Näemme, että heillä on hauskaa Hepokatissa. Parasta tässä tarinassa on, että joskus vieraillessaan he näkevät kauniin sään tilalla ja se saa heidät myös tuntemaan olonsa onnelliseksi.

Tämä matkaopas kattaa parhaat paikat Hepokatissa. Se sisältää vinkkejä ja ideoita liikkumiseen, hintoja, majoitusta ja muuta hyödyllistä tietoa.

Tämä matkaopas on esittelykierros yhdellä Islannin kauneimmista osista maatilalomalla. Kirjoittaja on käyttänyt muutaman vuoden valokuvaajan työskentelystä saatuja tietojaan asettaakseen joitain sääntöjä ihmisille, jotka haluavat päästä tällaiseen kokemukseen. Itse asiassa menemme pidemmälle kuin yksinkertaiset matkustamisen ilot – tutkimme tärkeämpiä näkökohtia, kuten asumista, ruokaa ja aktiviteetteja tällä syrjäisellä alueella lähellä Islannin kehätietä.

Loman aikana ihmiset kohtaavat usein halun pysyä aktiivisena ja osallistua luonnon kauneuteen. Mutta usein he vetäytyvät takaisin kaupunkiin muutaman päivän rentoutumisen jälkeen. Tänä vuonna vien yhden ystäväni ja pari työkaveriani maatilalomalle Hepokatissa, mutta ennen kuin teen sitä, meidän on valmistauduttava helteeseen.

Sää oli täydellinen sinä päivänä, kun saavuimme tilalle. Joten päätin ottaa sinulle kuvia. Näet minut istumassa vanhalla puupenkillä aivan vanhan puun alla, jossa on valtavat oksat ja jossa olen istunut monta kertaa pienestä pitäen.

Rakastan kuvaamista luonnonvalossa, koska se on dynaamisempaa kuin kuvien ottaminen rakennusten sisältä, jotka heijastavat varjoja ja varjoja.

“Hepokat” on ainutlaatuinen kokemus lomamaailmassa. Se sijaitsee korkealla alueella Kazakstanissa, jossa on kylmät ja kuivat talvet, lyhyitä päiviä ja pitkää lämpöä. Tämän kaupungin nimi tuli sanoista “hepo” (kylmä) ja “kat” (peura). Tutkimuksemme perusteella pystyimme luomaan joukon kuvia, jotka auttavat sinua visualisoimaan tämän paikan ikään kuin vierailisit seuraavalla lomallasi.

Vuodenaikojen vaihtumisen jälkeen maanviljelijät matkustavat uusiin paikkoihin lepäämään ja rentoutumaan. Heidän matkansa se osa, jossa he todennäköisimmin joutuvat hyttysten tai muiden hyönteisten puremiin ja levittävät tauteja, on kesäkaudella. Tänä aikana esiintyy tiettyä työhäiriötä ja onnellisuushäiriöitä. Onneksi on ihmisiä, jotka voivat ratkaista nämä ongelmat ollessaan Hepokatissa.

Related Post