Maatila – rauhallinen paikka, jossa voit rentoutua kesäkaudella

Maatila on rauhallinen paikka rentoutua kesällä. Ihmiset menevät sinne nauttimaan luonnosta ja luonnosta itsestään. Rentoutuaksemme meidän täytyy viettää aikaa rakkaittemme – vanhempien, lasten, puolisoiden jne. – kanssa. Maatila on juuri sellainen paikka. Ennemmin tai myöhemmin kaikki perheet muuttavat pois kaupungista ja asettuvat maaseudulle keskustan ulkopuolelle.

Online Farm Shop: Tämä verkkokauppa tarjoaa sesongin hedelmiä ja vihanneksia (sekä eksoottisempia hedelmiä, kuten umeboshia) alhaisilla hinnoilla ympäri vuoden pitäen samalla laatustandardit korkeina. Joinakin vuodenaikoina he myyvät mansikoita, persikoita tai omenoita; toisissa he tarjoavat sieniä tai tomaatteja; joskus he jopa myyvät kurpitsaa, piparkakkuja ja muita sesonkituotteita syksyisin – mutta riippumatta heidän päätarjonnastaan.

Maatila on rauhallinen paikka, jossa voit rentoutua kiireisen työpäivän jälkeen. Se on täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat ladata akkujaan ja joilla on seisokkeja.

Maatila on rauhallinen paikka rentoutua kesäkaudella. Koska ne sijaitsevat lähellä merta ja luontoa, ne ovat hyviä paikkoja pariskunnille ja perheille.

Maatila on rauhallinen paikka rentoutua kesäkaudella. Se on paikka, jossa voimme lukea. Se on inspiroiva ja rentouttava paikka elää elämää ilman huolia.

On sanottu, että Farmissa ei tarvita tiettyä sijaintia, se voi olla missä tahansa tilan kirjoitusassistentin avulla. Meidän täytyy vain kirjoittaa ajatuksistamme ja tunteistamme, jotka tapahtuvat mielessämme tällä hetkellä.

Unelma on vallasta ja hallinnasta; halusta saavuttaa jotain mahtavaa tai ennennäkemätöntä. Fantasia on saavuttamattoman tavoitteen saavuttamisesta; jotain, jota emme malta odottaa tapahtuvan tai joka luonnollisesti vetää meidät siihen. Ja lopuksi on haaste – kuinka voimme voittaa nämä esteet? Kuinka luomme onnistumisen tunteen, kun useimmat meistä haluavat vain rauhallista ja normaalia?

Uuden sukupolven maatilalehdet tuovat mukanaan muutoksen suhtautumisessaan viljelyyn. Sen sijaan, että keskittyisivät viljelijän työhön, he ovat kiinnostuneempia hauskuudesta.

Tässä on kaikki – kauniita maisemia, maalaismaisia rakennuksia ja luonnonomaisia puutarha-alueita. Tumman ja salaperäisen ilmeensä ansiosta se näyttää hyvältä paikalta paeta tästä maailmasta. Lehden on kehittänyt ulkomainontaan ja ulkobrändimarkkinointiin erikoistunut mainostoimisto.

Tämä on hyvin samanlainen kuin “” (mitä näemme toimistossamme), mutta muutamalla merkittävällä muutoksella: “”:ssa (toimistossamme) pöydät valmistettiin kokonaan puusta. Ei ollut työpöytää ollenkaan! Hotelli sijaitsee suuressa metsässä lähellä Prahan linnaa, joten meille oli tärkeää, että kaikki.

Tämä sisältö on ote kirjasta “Farm to City”. Kirja esittelee tarinan ihmisestä, joka muutti tilansa uudelle paikkakunnalle ja sitten päättää lähteä kesällä lomalle maatilalle.

Tämä sisältö on ote kirjasta “Farm to City”. Kirja esittelee tarinan ihmisestä, joka muutti tilansa uudelle paikkakunnalle ja sitten päättää lähteä kesällä lomalle maatilalle. Hän huomaa, että lomansa aikana hänellä on enemmän aikaa harrastuksiin, kuten kirjoittamiseen, ajatteluun, lukemiseen ja musiikin kuunteluun. Tämä saa hänet sitoutumaan enemmän kuin koskaan ennen.

Kesäkaudella palaamme joskus tilalle, koska se on rauhallinen paikka rentoutua. Tilalla on kaunis puutarha, jossa on kukkia ja puita, ja järvi, jossa ihmiset haluavat uida iltapäivisin. Tällä järvellä on puisia veneitä, jotka ovat edellisten sukupolvien maanviljelijöiden ja kalastajien rakentamia. Joten vietämme suosikkipaikkamme tänne enemmän kuin vain lomalle.

Vuoden alussa päätin pitää loman suosikkipaikallani – maatilalla Pohjois-Kaliforniassa. Se oli odottamaton matka, mutta se osoittautui yhdeksi ikimuistoisimmista, mitä minulla on ollut.

Mietin mitä tekisin tällä lomalla – menisinkö kävelylle maatilalle vai kuljeskelen vapaa-ajalla kaksi viikkoa. Ongelmana oli, että kehoni ei sopinut hyvin yhteenkään noista toiminnoista, enkä siksi osannut päättää mitään vaihtoehtoa. Sitten yhtäkkiä minuun iski ajatus ja yhtäkkiä kaikki kävi selväksi.

Voin hyödyntää tätä tilaisuutta valtavasti ajoittamalla vierailuni maatilalle (joka sattuu olemaan San Franciscossa) ollessani kotona lomalla. Voin vain unohtaa sen, kunnes.

Related Post