Suolahdentie 8, 58450 Punkaharju
+358 45 342 97 97
info@majoitushepokatti.fi
Lähetä tiedustelu
Hepokatti camping

Hepokatti camping

Tervetuloa telttailemaan tai asuntoautoilemaan Punkaharjulle. Leirintäalueemme on pieni, siisti ja viihtyisä nurmikenttä, joka sijaitsee osana idyllistä maatilan pihapiiriä keskellä kauneimpia peltomaisemia. Rauhallinen maatilamiljöö tarjoaa sekä lepoa että virikettä. Aamulla on mukava herätä...

Tervetuloa telttailemaan tai asuntoautoilemaan Punkaharjulle. Leirintäalueemme on pieni, siisti ja viihtyisä nurmikenttä, joka sijaitsee osana idyllistä maatilan pihapiiriä keskellä kauneimpia peltomaisemia. Rauhallinen maatilamiljöö tarjoaa sekä lepoa että virikettä. Aamulla on mukava herätä maatilan ääniin ja linnunlauluun.

Alueellamme on yhteensä 15 autopaikkaa (joista 10 kpl sähköpaikkoja) sekä 10 telttapaikkaa. Leirintäalueelta löydät pesutilat (vessat & suihkut naisille ja miehille), keittiö- ja tiskinurkkauksen sekä pesukoneen. Piknikalue ja grillikota ovat myös vieraidemme vapaassa käytössä. Maatilan perinteinen puusauna lämpenee tilauksesta. Kahvilassa tarjoilemme aamiaista ja itseleivottuja leivonnaisia kesä-heinäkuussa. Kotieläinpiha, jalkapallokenttä ja frisbiigolfrata viihdyttävät lomalaisia. Loistavat lenkkipolut ja marjametsät löydät lähiluonnosta.

Mikäli haluat varmistaa tai varata tietyn auto- tai telttapaikan alueelta, ole ystävällisesti yhteydessä meihin etukäteen. Tarkistathan vastaanottomme voimassaolevat aukioloajat ennen saapumista. Olet tervetullut alueelle myös aukioloaikojen ulkopuolella, mutta muistathan olla meihin kuitenkin yhteydessä ennen saapumista.

 

Huoltorakennus
 • Kaksi wc:tä & kaksi suihkua
 • Keittonurkkaus (vesipiste, hella, uuni, pyykinpesukone)
 • Nuotiopaikka
 • Telttapaikka

  2 hlö/ vrkLisä- henkilö/ vrkPerhe/ vrk (4 hlö tai enemmän)
  22€5€32€

  Vaunupaikka

  2 hlö/ vrkLisä- henkilö/ vrkPerhe/ vrk (4 hlö tai enemmän)
  22€5€32€
   kausi (toukokuu-elokuu)
  Kausipaikka250 €/2hlö, 350 €/4 hlö tai enemmän + sähkö

  SF-Caravan kortilla alennus 3 €/vrk
  Sähkö 5 €/vrk
  Omalla mittarilla 0,30 €/kWh

  Leirintäalueen hinnat sisältävät huoltorakennuksen palvelut (pyykinpesu lisämaksusta), kotieläinpihan sisäänpääsyn ja yleisen saunavuoron.