Suolahdentie 8, 58450 Punkaharju
+358 45 342 97 97
info@majoitushepokatti.fi
Lähetä tiedustelu
Cafe

MAALAISKAHVILA

Keittiössämme yhdistyvät mummon perinteiset reseptit, yksinkertaiset maut ja paikalliset raaka-aineet maukkaaksi kokonaisuudeksi. Käytämme metsän sekä puutarhan antimia sesongin mukaan. Kahvila avoinna touko-elokuussa.

– Keitämme kahvia Sinua varten, tervetuloa!

Kaikki kahvilan leivonnaiset ovat kotitekoisia. Kahvila tarjoaa kesäpäiviin monenlaisia herkkuja. Hyvällä säällä voit istuskella puutarhan puolella nauttien maaseudun elämästä ja maisemasta.

Meiltä löytyy myös laktoosittomia ja gluteenittomia herkkuja. Pyrimme huomioimaan mahdollisuuksien mukaan myös muut allergiat. Kahvilassamme on C-oikeudet.

AAMIAINEN

– Paras startti päivään!

Hepokatin aamiaisen kulmakivet ovat haudutettu kaurapuuro, suomalaiset marjat, itse leivotut rouheiset sämpylät ja hyvä tunnelma. Maistuva aamiainen hyvässä seurassa tekee päivästäsi jo ainakin puoliksi onnistuneen. Parhaat vinkit päivän retkikohteeksi ja kylän kuulumiset vaihdetaan myös heti kukon laulun jälkeen.

Aamupala sisältyy kaikkiin huonemajoitushintoihimme.

KEITTOLOUNAS
ennakkotilauksesta ryhmille

– Kesäpäivän kepeä keittolounas

Kesällä 2018 tarjoilemme keittolounasta ainoastaan ennakkovarauksesta ryhmille. Hyvän soppa syntyy yksinkertaisen hyvistä raaka-aineista ja pettämättömistä makuyhdistelmistä. Hepokatin keittolounas maistuu hyvältä ja on ravitsevaa. Keitoissamme maistuu Suomen maaseutu, satokauden herkut sekä rakkaus ruokaan.

ILTAPALA

Iltasella tarjolla ruokaisampi iltapala etukäteen tilattuna. Aina myös kuitenkin pikkusuolaista saatavilla.