Suolahdentie 8, 58450 Punkaharju
+358 45 342 97 97
info@majoitushepokatti.fi
Lähetä tiedustelu
Hepokatin tarina

Vieraanvaraisuutta ja viihtyisyyttä

Ensin oli suo, kuokka ja kirves. Vuosi oli 1909 ukin vanhempien, Taavetti ja Selma Keron, ostaessa Mannilan maatilan ja muuttaessa tilan mailla sijaitsevaan torppaan. Torpan arki oli täynnä työtä, kun tilaa kehitettiin ja maita muokattiin. Nyttemmin vanhat työkalut ja tilan työt elävät RiihiKallerian näyttelyn valokuvissa. Tilan työt ovat muuttuneet ajan ja tapojen mukana, mutta savo-karjalainen vieraanvaraisuus ja ainutlaatuinen tunnelma ovat säilyneet sukupolvelta toiselle.

Keväällä 2012 aloitettiin uusi luku vanhan Mannilan maatilan perinteikkäässä matkailuhistoriassa, kun uusilla ideoilla ja innolla varusteltu Majoitus Hepokatti aloitti toimintansa. Matkailu tilalla alkoi jo varsinaisesti 90-luvun alussa, kun maitotila muuttui matkailutilaksi. Vuonna 2017 Mannilan alueella sijaitsee kolme eri yritystä; maatilalla toimii maatilamatkailuun keskittynyt Majoitus Hepokatti, rantatien varressa Mannilan Ratsutalli ja rannassa Hotelli-Ravintola Rantakatti.

Kesäisin avaamme maatilan ovet matkailuvieraille. Talvisin olemme mukana erilaisissa yhteistyöprojekteissa sekä kehitämme toimintaa. Haluamme tarjota vieraillemme viihtyisän ja idyllisen maatilamiljöön, jossa voi viettää rentouttavaa kesäpäivää yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Maatilan helmassa unohtuu kaupungin kiireet ja arjen rutiinit.

Yhteistyöllä tulosta

Nuorena yrityksenä haluamme kehittää Hepokattia yhdistämällä tilan perinteitä ja historiaa uusiin tuuliin ja ideoihin. Uskomme, että paras tapa säilyttää maatila on kehittää ja huoltaa sitä. Asiakaslähtöisyys ja yhteistyö ovat meille tärkeitä arvoja. Vieraamme ovatkin tärkeä osa yrityksemme palveluiden kehitystiimiä ja yhdessä muiden punkaharjulaisten toimijoiden kanssa teemme Punkaharjusta maailman parhaan matkailukohteen, jonne on aina syy palata.

Kesällä 2019 uudistamme tilan palveluita ja teemme tulevaisuuden suunnitelmia. Osa normaaleista palveluistamme on tauolla. Kysythän lisätietoa, mikäli joku asia askarruttaa. Muutos on mahdollisuus – ehdottomasti.

Tervetuloa vieraaksi Punkaharjulle ja Hepokattiin!